[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space alter_height=”large” hide_on_mobile=””][vc_column_text]

O zi la Grădinița Spectrum

Fiecare zi la Grădinița Spectrum este o aventură de cunoaștere a lumii înconjurătoare și de dezvoltare personală pentru copiii noștri, care la ora 08.00 sunt așteptați de către Misse în holul grădiniței. Pentru a avea suficientă energie pentru tot ce îi așteaptă într-o zi de grădi, preșcolarii iau micul dejun, după care sunt pregătiți să își înceapă ziua cu activitatea de Circle time/Întâlnirea de dimineață la care exersează zilnic exprimarea emoțiilor și sentimentelor, discută despre ce au făcut în ziua precedentă după ce au plecat de la grădi și sunt informați în legătură cu activitățile zilei în curs. Apoi  continuă cu limba engleză, unde activitățile de învățare sunt dirijate de profesori de specialitate. După ce au demonstrat cât de silitori pot să fie, copiii au parte de tot felul de jocuri, uneori libere, alteori ghidate. La ora 10:30 încep activitățile pe domenii experiențiale (cunoașterea mediului, matematică, limbă și comunicare, educație fizică, educație muzicală, educație pentru societate, activitate plastică, activitate practică). Prima parte a zilei se sfârșește cu joaca în curte, unde sunt așteptați de aparatele de joacă și de jucăriile speciale pentru curte.

După masa de prânz, urmează programul de odihnă, care începe cu o poveste menită să îi teleporteze pe micuții noștri  în lumea viselor. Apoi, dacă vremea este favorabilă, copiii ies în curte sau se joacă în sala grupei. O parte dintre ei aleg să participe la cluburile din oferta noastră educațională.

Cam așa arată o zi la grădiniță.

[/vc_column_text][vc_empty_space alter_height=”small” hide_on_mobile=””][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space alter_height=”huge” hide_on_mobile=””][vc_empty_space alter_height=”medium” hide_on_mobile=””][vc_images_carousel images=”6173,6176,6181,6190,6199,6205,6208,6211,6215,6216,6219″ img_size=”full” autoplay=”yes” hide_pagination_control=”yes” wrap=”yes”][/vc_column][/vc_row]